Съдът казва кога държавата ще си получи парите от ЦСКА - БГ футбол - Стандарт Нюз


21:10 ч.

22.11.17

1 мин.

0

0

0

Съдът казва кога държавата ще си получи парите от ЦСКА

от редактор |

Съдът казва кога държавата ще си получи парите от ЦСКА

В началото на тази седмица бяха изчистени и последните пречки, които стопираха Апелативния съд да нареди на фирмата "Ред енимълс" да плати 8-те милиона за активите и емблемата на ЦСКА.


Процедурата бе в застой, тъй като един от хората, които обжалваха решението за разпределението на въпросната сума - треньорът в школата на „ЦСКА-София" Атанас Борносузов, отказваше да внесе 15 лева такса, но тя бе платена от члена на УС на „ЦСКА 1948" Никола Газдов, което отвърза ръцете на съда. Така вече няма пречки пред Апелативния съд да разгледа всички жалби.


След като САС излезе с решение, то ще е окончателно и "Ред енимълс" ще има 7-дневен срок, в който да плати 8-те милиона. Очаква се сумата да бъде платана в началото на следващата година.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент