Роси: Можеше и да бием, но играта не бе на ниво

Подведохме се, не ни се получи стратегията, отвърна Стамен Белчев

Роси: Можеше и да бием, но играта не бе на ниво | StandartNews.com

Проявихме характер в мача. Върнахме се от обрат 1:2, но като цяло не смятам, че играта беше на ниво. Да, имаше битка, атмосферата ми хареса", обяви треньорът на "Левски" Делио Роси след равенството с "ЦСКА-София". 

През първото полувреме те играха по-добре, успяха да обърнат развоя на нещата, макар че поведохме в резултата. През второто полувреме обаче смятам, че се изнесохме по-напред, натиснахме съперника и накрая можехме дори да спечелим, италианецът.

Мисля, че можеше да играем много по-добре. Не ни се получи играта и стратегията, която бяхме планували. Заслужено равенство. Не ми хареса владеенето на топката. Подведохме се по играта на "Левски" с изритани топки. Стояхме далеч от съперника. Не можехме да пресираме и противодействаме, обяви треньорът на "ЦСКА-София" Стамен Белчев.

Играехме бавно с топката. Давахме възможност да ни пресират. Така човекът с топката се принуждаваше да изритва топката. Знаехме силната страна на Левски, статичните положения... Груба грешка в ситуацията за първия гол, каза още той.

Указанията за второто полувреме бяха да излезем по-напред, да не примаме играта пред наказателното поле, защото съперникът може да играе един на един, но не се получи, продължи хасковлията.

Сега е и голяма, и малка. Както виждате, преди 3-4 кръга бяха равни точките, но истината е, че трябва да подобрим играта си, допълни той по повод разликата с "Лудогорец" в класирането. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай