Рибейро иска победа над "Левски"

Рибейро иска победа над "Левски" | StandartNews.com

Наставникът на "Лудогорец" Бруно Рибейро заяви, че очаква победа срещу "Левски" в дербито от 3-ия кръг на "А" група утре.

"Успехът във Варна ни вдъхна самочувствие. Имахме нужда от една победа след неуспешните мачове срещу "Милсами" и отпадането от Шампионската лига", заяви португалецът. "Знам, че мачът с "Левски" ще е тежък. Това е добър отбор, който има традиции в българския футбол."

Рибейро не се притеснява от факта, че треньорът на "Левски" Стойчо Стоев е работил в "Лудогорец". "Това не е проблем. Все пак отборът сега е различен. Дойдоха доста нови футболисти. Други си тръгнаха. Аз също имам представа какъв отбор е "Левски", призна Бруно Рибейро.

Той разкри, че за мача с "Левски" ще разчита на Михаил Александров, който пропусна двубоя във Варна. "Той игра силно за "Лудогорец II". Тренира много добре Александров ще бъде част от групата за двубоя в събота.

"Не мога да ви кажа дали ще започне титуляр или не, но със сигурност ще разчитам на него", допълни Бруно Рибейро.

Португалецът бе категоричен, че от ден на ден "Лудогорец" влиза във форма. "Сега сме много по-добре и във визическо отношение, и в тактическо. Липсата на време ни попречи да направим добра подготовка, но сега компенсираме. Отборът ще става все по-добър и по-добър."

Бруно Рибейро призна, че за предстоящия двубой срещу "сините" няма да разчита на двете най-нови попълнения – бразилците Кафу и Натанаел. "Те са много добри футболисти. Трябва им обаче малко време за адаптация."

Организация за мача

В същото време от "Лудогорец" съобщиха на своите фенове, че за мача с "Левски", билети ще се продават до началото на срещата на касите на стадиона. Клубът призовава привържениците си да се възползват от предварителната продажба на входни талони на клубната база в петък, за да се избегнат струпвания по касите предвид големия интерес. В събота в 12,00 ч. отваря касата на сектор „В" на "Лудогорец Арена", а в 17,00 ч. – всички останали гишета. За феновете на "Левски" са приготвени 650 билета. Двубоят започва в 21,00 ч.

Стадион "Лудогорец Арена" отваря врати в 19,00 ч. Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача със "сините".

Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на "Лудогорец". Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай