Реге омайва Кешеру в Града на греха

Реге омайва Кешеру в Града на греха | StandartNews.com

Испанци си правят устата за халф на "Лудогорец"

Бившият треньор на "Литекс" Лауренциу Регекампф предприе хитър ход, за да мъти главата на една от звездите на "Лудогорец".Голмайсторът на "орлите" Клаудиу Кешеру замина за Лас Вегас, където ще посрещне празниците в дома на Реге. Заедно с Кешеру зад Океана отпраши и дясната ръка на Регекампф - Ади Попа. "Отивам да почивам, не знам какво ще стане по-нататък. От моя страна положението е ясно - имам договор за 3 години", заяви нападателят на шампионите, който бе приклещен от медиите в Румъния преди да отпътува. Часове по-рано босът на "Стяуа" Джиджи Бекали се изцепи, че ще върне Клаудиу Кешеру на "Генча", защото иска да има силна атака.

Още един румънски треньор си прави устата за играч на "Лудогорец". Това е Константин Гълка. Той иска да привлече в "Еспаньол" Андрей Препелица. Халфът дойде през лятото в Разград и на него се разчиташе много, но не успя да покаже потенциала си. "Препелица е много интересен футболист. Много добре го познавам. Сигурен съм, че може да се справи перфектно в Испания. Ако зависи само от мен, ще го взема веднага. Тепърва обаче предстоят разговори с ръководството на "Еспаньол" относно набелязаните играчи и това как ще действаме. Ще се радвам, ако той заиграе при нас", обяви Гълка.

Трудно свикнах с Разград

призна една от летните покупки на "Лудогорец" - Лукас Саша. "В началото ми бе много трудно. Това е малък град. Едва с 30 000 души. Идвах от Тел Авив, който има далеч повече възможности за свободното време. Преди това пък бях в София. Добре, че има толкова много бразилци в отбора. Седем сме, това ми помогна", продължи халфът в интервю в родината си - Бразилия.
"Нашата цел е титлата и да гоним отново шампионска лига. За съжаление подценихме купата на България, излязохме с резервите и ни биха. Разминахме се и със суперкупата", каза още бившият футболист на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай