Радуканов: Играчите ми са объркани

Радуканов: Играчите ми са объркани | StandartNews.com

София. Назначеният на пожар за треньор на ЦСКА Милен Радуканов призна, че настроението в отбора преди мача с "Локо" (Пд) е минорно, а играчите са объркани.

"Ще работим върху това да имаме постоянно лице. Когато не те държат краката, не те слуша и главата. "Локотомотив" е голям отбор, при тях е спокойно, събират точки", коментира видинчанинът пред медиите.

Той до последно ще решава дали да заложи на Платини и Бандаловски, които при Миодрад Йешич изпаднаха в немилост.

"Бандаловски се готви с другите, Платини тренира отделно. Крачунов вече тича. Няма главоболие. Коце Стоянов е в групата и ще видите дали ще играе", даде поле за размисъл на медиите Радуканов.

Той за пореден път се застрахова, като обяви, че не може да направи чудеса в ЦСКА за няколко дни. "Много ни беше нужна победа срещу Локо (Сф), дори с 1:0. Но най-важното е да виждам, че играчите имат желание. Без самочувствие не може да се върви напред", пожела си Радуканов.

Гологлавият треньор намекна, че ще залага в бъдеще на родни таланти. "Няма как да се налагат българи. Стоичков цяла година работи да стигне това ниво с "Литекс". Без суперрезултати го оставиха на спокойствие и сега виждате какъв отбор изгради", констатира тъжно треньорът на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай