Притискат Томов да забрави за 4 млн.

Притискат Томов да забрави за 4 млн. | StandartNews.com

Искат да лапнат имотите на ЦСКА, обяви бивш депутат

Александър Томов трябва да забрави за дълговете от 4 млн. лева, продължават да настояват останалите акционери. Разговорите между него, Ивайло Манджуков и представителите на сектор "Г" продължиха с пълна сила и днес. Яснота обаче няма. Томов уж отстъпва, но явно държи на своето. Другите пък са категорични - не искаме да плащаме тези пари. Днес във форумите на агитката се появи документ. Той показва как се издържа ЦСКА при Томов. По дати в него са написани всички суми, отпуснати като кредит от "Лира инвестмънтс" и то при 10% лихва. Крайната сума е 6 273 111 лева и съвпада с изнесена досега информация. Така, че едва ли става въпрос за фалшификат. Вероятно тези 4 млн., на които Томов държи, са отпуснати от банки и фирми, които си ги търсят.

Според бившият депутат Емил Димитров, който претендира за пари от Томов, нещата са още по-сериозни. "Всичко опира до имотите на ЦСКА. Това не са глупости", хвърли бомбата в ефира на ТВ7 той. В същото време Георги Градев пък се похвали, че Томов е изпуснал срок в Лозана и не може да обжалва дълг 320 000 евро към мениджъра Генади Вучков.

50 бона за "червените" при успех в Разград

50 000 лв ще разделят футболистите на ЦСКА, ако победят "Лудогорец". Срещата е в събота от 20,00 часа в Разград. Това са парите, които бяха обещани от Петър Манджуков и Юлиян Инджов. Сумата ще бъде предоставена на Борислав Лазаров и Милко Георгиев, които ги представляват пред Александър Томов. "Не знам дали има бунт сред играчите", заяви членът на УС Ивайло Манджуков, който участва в срещите на "Армията" днес. "Всички знаем кой е собственик. Следващите часове са много важни за клуба", допълни той.

Настроението в отбора е супер

обяви треньорът на ЦСКА Галин Иванов преди да се качи в автобуса за тренировката днес. "Повече ще говоря утре", допълни той. В четвъртък сутринта Иванов ще има брифинг за мача с "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай