Преди дербито: Звездата на "Локо" скита по нощите

Преди дербито: Звездата на "Локо" скита по нощите | StandartNews.com

"Ботев" се отказа от шествие към "Лаута"

В "Локо" (Пловдив) явно са сигурни в победата над градския съперник "Ботев" днес. В петък вечер звездата и голмайстор на "смърфовете" Мартин Камбуров бе забелязан да скита по улиците на Пловдив по малките часове, съобщава "Sporta.bg". Лидерът е бил в района на моста на "Герджика" под тепетата, близо до мястото, където живее. Той слязал от лъскав автомобил и се отправил в неизвестна посока. Но дали се е прибрал, или е отишъл в близкия клуб не е ясно. Самият Камбуров пък говори пред "Диема спорт" преди дербито. "Със сигурност се различава от другите мачове. Винаги когато идва този мач има една по-специална тръпка и това е хубаво. Който победи в Пловдив между "Локо" и "Ботев", ходи като император из града до следващото дерби", коментира Камбуров.

В същото време стана ясно, че феновете на "Ботев" няма да правят шествие от ст. "Христо Ботев" до "Лаута". Въпреки че полицията разреши на бултрасите такова, те са се отказали. Така привържениците на канарчетата ще се събират направо зад сектора за гости на "Лаута". "Няма да имаме време да се събираме в 15,00 и тепърва да тръгваме. Затова всеки, който има талон за билет, трябва да дойде зад сектора за гости на стадион Локомотив", заявиха от организацията.

Асът на "канарите" Тодор Неделев също даде своето мнение за мача. "Ще има много по-голям заряд, защото все пак е дербито на Пловдив. Не мисля, че е нещо по-различно", заяви Неделев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай