08:05 ч.

21.09.17

2 мин.

0

0

0

Пречат на "Левски", а забравят "Юнак"

от Камен Воденичаров |

Пречат на "Левски", а забравят "Юнак"

Привърженици на "Левски" продължават да негодуват от необоснованите претенции към стадион "Георги Аспарухов" от страна на областната управа на София. Според губернатора Николай Пехливанов клубът ползва неправомерно базата, защото няма договор и не плаща наем.


В миналия брой на "Стандарт" бившият конституционен съдия Георги Марков обясни, че стадионът е даден на "Левски" за вечни времена и безвъзмездното му ползване не подлежи на коментар. "Всичко, касаещо стадиона, е уредено в тристранно споразумение - между клуба, държавата и общината", увери и бившият кмет на София Стефан Софиянски. Днес даваме думата и на други известни почитатели на "сините".


* * * * *


Много е тъпо всичко това, което се случва около стадион „Георги Аспарухов" и любимия ми „Левски". В последните дни следя с интерес коментарите на хората във „Фейсбук" по тази тема.


Има много които се избухват и хвърлят обвинение към клуба, други пък го бранят, разделени са. Ситуацията е все едно хвърляш акита към вентилатор.


Прави ми впечатление, че материалът за „Герена" е само в едната посока – „Левски" е виновен. А защо нищо не се споменава за отнетия ни стадион „Юнак" в центъра на София, или пък терена в кв. „Иван Вазов"? Кой и защо сега се сети за тези договорки? Дълга история от която се вадят само негативите.


Истината е, че държавата трябва да е по-строга към всички от „Лудогорец" до „Калиакра". Сега се опитват да вкарат смут и напрежение в „Левски", вместо клубът да върви напред. С нефутболни средства пречат на „синия" клуба да се развива. Вкарва се напрежение и раздразнение у феновете. Отново влизаме в дълбока помийна яма.


Имаме си симпатичен треньор, футболистите започнаха да играят и в 90-ата минута някой се сети за базата. Нелеп удар под кръста. Лошото е, че възела се заплита още повече. Стадион „Георги Аспарухов" не може да бъде взет. Той е създаден от феновете на „Левски" за „Левски.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент