Прандели прецака трансфер на ЦСКА

Прандели прецака трансфер на ЦСКА | StandartNews.com

"Червените" чупят тавана на заплатите, твърдят в Италия

И Чезаре Прандели обърка трансферните планове на ЦСКА, разбира се, без да го знае. "Стандарт" научи, че италианското светило лично е спрял продажбата на Райс Мболи в "Галатасарай". И самият вратар, и "червените" искаха сделка точно с истанбулския гранд. И тя е била договорена на 99% лично с боса на турците. Планът на комшиите бил да продадат уругвайския национал Фернандо Муслера и да купят алжирския вратар. С пристигането си като треньор на "Галатасарай" обаче Прандели отсякъл: държи на южноамериканеца на всяка цена. Така най-вероятно Райс ще се озове във Филаделфия, а ЦСКА ще получи едва 300 000 евро.

До края на седмицата трябва да стане ясно бъдещето и на Мартин Камбуров, който е пред завръщане в "Локо" (Пд). Нападателят очаква развитие и на преговорите с тим от чужбина.

В Италия продължават да тръбят, че "армейците" ще направят последен входящ трансфер. ЦСКА е близо до хърватския защитник на "Бреша" Тончи Кукоч. Това повтаря за пореден път регионалното издание Bresciaoggi. "Днес трябва да бъде направена последната стъпка. Българите няма да плащат никаква компенсация. Те поемат заплатата му, която е 130 000 евро на година", се казва в материала. Таванът на заплатите в ЦСКА е 15 000 лева на месец, а Кукоч трябва да прибира по 26 000. Хърватинът отказа един път да дойде в България.

ВЕСТИ

Илонка отряза Стойчо

Младенов и претенциите му към съдията на дербито Георги Йорданов. Джалева беше оценител на реферите и постави отлична оценка на габровеца, който изгони треньора на ЦСКА.

Осъдиха двама фенове

заради мача ЦСКА - Левски. В.Б. (29г.) отказал да изпълни полицейско разпореждане и отправял обиди към служител на МВР. За деянието му Софийски градски съд постановил наказание "глоба" в размер на 300 лв. П.П. (39 г.) е задържан, след като прескочил оградата и участвал в сбиване. На него съдът му е наложил глоба в размер на 250 лв.

Балъков остава треньор

на "Литекс", сподели мениджърът Стойчо Стоилов след загубата 0:2 в "Надежда". Така ловчанлии се закотвиха на последното място. "В Унгария хвърлихме много сили и момчетата се раздадоха на терена до последно, съставът не бе във физическо състояние, за да може да се противопостави на "Локомотив"", коментира Балъков. "Разбира се, че двете загуби в началото на сезона ме притесняват".

В "Надежда" още чакат Генков

и Антон Огнянов от "Левски", признаха от "Локо" след победата над "Литекс". "Много съм щастлив и искам да поздравя футболистите. Радвам се, че го направихме с добра игра. Имахме настроение", сподели треньорът Митко Васев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай