Потрошиха рейса на "Локо" (Сф)

Потрошиха рейса на "Локо" (Сф) | StandartNews.com

Ще ни направят клошари, плаче капитанът

Автобусът на "Локо" (Сф) стана обект на атака вчера. Клубното возило на раздирания от жестока криза клуб е със счупено предно стъкло. Освен това е надраскано с надписи срещу собствениците Кирил Льосков и Петър Касев. Белият "Неоплан", който е паркиран на пистата на стадиона в "Надежда", е изографисан с грозни послания: "Вън от нашия дом!", "Смърт! Мрете, мърши!". На място моментално се яви недолюбваният от запалянковците Петър Касев. Пристигна и спорният директор Кристиян Добрев, който също е в открита война с Льосков и Касев. Предполага се, че вандалският акт е вследствие продължаващото напрежение между новите собственици и феновете на "червено-черните". Полицията направи оглед на щетите и започна да издирва злосторниците. Лошите новини за столичните "железничари" обаче нямат край.

Спортно-техническата комисия присъди служебна загуба на "Локо" (Сф), след като столичани не се явиха за мача с "Пирин" (Гоце Делчев) от втория кръг в ЮЗ "В" група. Освен това на "червено-черните" са отнети 3 точки, а и ще трябва да заплатят 600 лева глоба.

Бомба срещу Касев и Льосков хвърли и Васил Велев, който досега бе капитан на тима. "
Новите шефове ни обещаха много неща, но реално нямаше нищо. С това обаче не мога да си купя нищо в магазина. Първо, нямахме екипи. Спечелихме и първия мач. Обещаха ни 200 лева премия, която не платиха. Трябва да благодаря на майка ми. Тя и семейството ме храниха вкъщи, докато не ми плащат. Имам късмет, че съм от София. Ако картотекират нови - ставаме клошари", каза пред "Канал 3" Велев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай