Последните снимки на Иванов- във филм за Камата

Последните снимки на Иванов- във филм за Камата | StandartNews.com

Един от последните фотоси на Трифон Иванов е бил по време на снимките за най-новия филм на Хриисто Стоичков, научи „Стандарт нюз". Негов продуцент е Федерико Ардилес, син на футболната легенда Освалдо Ардилес, световен шампион с Аржентина от 1978 г. На снимката Трифон е с Федерико в кабинета си на директор на Зоналния съвет на БФС на ст. Ивайло.

ТВ екип на продуцентската компания Pitch International в състав Ардилес, оператора Влади Стоилов и редактора Тодор Шабански бе на 14 октомври във Велико Търново, за да интервюира Трифон Иванов с мнението му за Христо Стоичков.

Екипът записа Трифон в продължение на 2 часа, а по време на снимките самият Трифон бе изненадан от новината, съобщена му от Федерико Ардилес, че на негово име в Бразилия има ежегоден футболен турнир на малки вратички (подробности за Copa Trifon Ivanov можете да видите в сайта на състезанието).

28-минутният филм за Христо Стиочков е една от сериите от поредицата "Най-великите във футбола". Той ще бъде готов следващия месец, като правата му вече са закупени от десетки водещи световни телевизии.

Ти остави диря в световния футбол, написа вчера Камата във Фейсбук и публикува общи снимкия с Туньо. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай