18:00 ч.

13.02.17

1 мин.

0

0

0
Почетоха Туньо с плоча

Мемориалният знак ще посреща отборите на "Ивайло"


Велико Търново почете годишнината от смъртта на Трифон Иванов. Плоча бе поставена на стодион "Ивайло", за да напомня винаги за него. 


Гранитният знак бе открита от кмета на Велико Търново Даниел Панов и от председателя на Зоналния съвет на Българския футболен съюз Бончо Генчев. Присъстваха представители на различни институции, близки на Трифон Иванов, футболисти от школата на футболния клуб "Етър", спортни деятели.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент