Плашат ЦСКА с мач на "Герена" (ОБЗОР)

Плашат ЦСКА с мач на "Герена" (ОБЗОР) | StandartNews.com

"Локо" се крият като партизани в Тетевен

ЦСКА и "Локо" (Сф) ще стартират с домакинства в Югозападната "В" група. Това определи жребият в аматьорската лига, който се изтегли днес. На "Армията" "червените" ще посрещнат "Струмска Слава", а пък "железничарите" ще приемат "Балкан" (Варвара). Един от двамата нови шефове в отбора от "Надежда" Петър Касев лично изгледа тегленето. Минути след като се разбра кой с кой ще играе, маститият бизнесмен си тръгна. Спортно-техническият директор на ЦСКА Пламен Марков изтегли топката с номер 6 и прати "червените" в на пръв поглед лесна серия от мачове. Треньорът на "железничарите" Валерий Дамянов изрази задоволство от факта, че неговия отбор ще се играе с ЦСКА чак в 14 кръг. "С подготовката вървим бавно, но това ще бъде продължителен процес. Мисля, че ще има още някои нови момчета при нас. Чакам синът на Тони Велков - Костадин, както и този на Димитър Васев - Даниел. Ако евентуално се съгласят, може да играят при нас. На 3 август тръгваме на лагер. Няма да играем с "Ашдод", защото израелците се отказаха, но ще търсим друг съперник. С ЦСКА няма да се засечем на в Тетевен, ние ще отидем след тях. Не съм сигурен, но може да се скрием от погледите до първия кръг. Нещо ново може да измислим", отсече Дамянов.

За ЦСКА има вероятност да играят стадиона на "Левски" още в четвърти кръг от "В". "Ботев" (Ихтиман) обяви, че ще посрещне гранда на "Герена", защото не може да осигури достатъчно условия у дома. "За сега никой не ни е търсим", обявиха "сините".

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо и Елин Топузаков ще излязат срещу ЦСКА в осмия кръг. Жребият отреди тогава "Рилски спортист", където са картотекирани легендите на "сините", да посрещне "армейците" в Самоков.

Няма да тръгнем силно

в началото на първенството, отсече спортно-техническия директор на ЦСКА Пламен Марков.

"Даваме си сметка, че интересът към нас е огромен. Видяхте в първия кръг срещу кого ще играем и вече започваме подготовката за този мач. Ние имаме нужда от силни игри, естествено и победи, за да вземем лидерската позиция, което ще гарантира влизане в "Б" група. Стремим се да привлечем още няколко състезатели, друг е въпросът дали те ще изпълнят поетите към нас ангажименти. Няма вариант да играем гостуванията на "Армията", нямаме подобни договорки и вероятно няма и да постигнем. Нашата цел е да покажем новото лице на ЦСКА както на "Българска армия", така и навън", каза още Марков. Дербито на "В" група между ЦСКА и "Локо" (Сф) е в 14-тия кръг, а пък в 17-тия "червените" ще гостуват на "Миньор" в Перник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай