Пламен Стоилов и Иван Григоров ще открият Фен Купа 2017 в Русе

Пламен Стоилов и Иван Григоров ще открият Фен Купа 2017 в Русе | StandartNews.com

В неделя, преди финалния мач, ще се проведе демонстративна среща между фен клубовете на Дунав Русе и Астън Вила
Официалното откриване ще започне в 12:00ч. в събота

Като един от най-футболните градове в България, Русе отново ще е домакин на регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа. Най-добрите 32 отбора от областите Русе, Силистра, Разград и Търговище ще се съберат на изкуствения терен на стадион „Дунав", за да премерят сили за титлата регионален шампион. Най-добрият тим от четирите области ще се класира за националните финали на турнира и ще продължи да се бори за голямата награда – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

Турнирът „без капка фалш" ще бъде посрещнат от кмета на крайдунавския град Пламен Стоилов и Иван Григоров - заместник-кмет „Хуманитарни дейности". Те ще дадат официално начало на дербитата и ще пожелаят успех на участващите отбори. Официалното откриване ще започне в 12:00ч. в събота, след което мачовете от груповата фаза ще продължат до 19:30ч. Веднага след откриването предстои демонстративен мач между отборите на община Русе и „Каменица". В неделя турнирът продължава с директни елиминации от 9:30ч., а финалният мач ще стартира в 13:15ч.

Точно преди заключителния мач в неделя гостите ще могат да се насладят на специално дерби. За пръв път в 15-годишната история на Фен Купа, турнирът ще бъде домакин на среща между два фен клуба – Дунав Русе и Астън Вила. Поддръжниците на двата клуба ще се изправят един срещу друг в демонстративен мач и ще подгреят публиката за предстоящия финал.

Паралелно с мачовете на терен ще се провеждат множество забавни игри, активации и томболи. Всички пълнолетни посетители ще имат възможност да спечелят 365L Kamenitza за споделяне с приятели, оригинални спортни артикули, GPS Fitness гривна, професионален курс за начинаещи рали пилоти и не на последно място - много футболни емоции.

Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай