„Пирин” се хвърля за три точки срещу „Славия”

„Пирин” се хвърля за три точки срещу „Славия” | StandartNews.com

Футболният отбор на „Пирин" – Благоевград излиза пределно мобилизиран в търсене на победа срещу гостуващия тим на "Славия". Това обявиха от спортно-техническото ръководство на общинския клуб ден преди мача. В първия кръг „орлетата" изпуснаха трите точки в добавеното време на двубоя срещу „Черно море".

Затова амбицията на футболистите е още по-голяма да преследват положителен резултат против „белите" от София в двубоя, който е в понеделник от 21,00 часа на стадион „Христо Ботев". „Очакванията ни са „Пирин" да победи, това гоним във всеки мач. Отборът се прави в движение, с времето ще ставаме все по-добри", вярват шефове на „орлетата". Почти сигурно бразилците Маркиньос и Бергонси, дошли от ЦСКА, няма да са титуляри, тъй като са изостанали в подготовката си и не могат да издържат натоварване от 90 минути на терена.

„Очакваме отново добра посещаемост. Двубоят ще се играе на осветление, няма да е горещо. Дано дойдат повече от онези над 4000 фенове, които изгледаха срещата с „Черно море", надяват се от ръководството на клуба. Привържениците трябва да платят 5 лева вход, за да гледат любимците си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай