Петрович: Исках да видя всички играчи

Петрович: Исках да видя всички играчи  | StandartNews.com

Наставникът на "Левски" Люпко Петрович заяви, че до голяма степен загубата в Стара Загора вчера (1:2) се дължи на факта, че срещу "Берое" не са играли голяма част от титулярите в тима.

"Ние пуснахме 5-6 титуляри в почивка. Днес играха 2-3 играчи, които се връщаха след контузии и нямаха сили за 90 минути, като Мики Орачев и Сашо Александров. Исках в този момент да видя всички играчи на "Левски", дал съм шанс на всички. Макар и без 5-6 титуляри, първото полувреме играхме добре. Докато имахме сили, бяхме на ниво, после загубихме концентрация и допуснахме леки голове", обясни спецът.

"От сега нататък се готвим за Европа. Ще се подготвим добре и ще се представим по-силно, отколкото в последните мачове. Сега не искам да говоря за трансферния пазар. Знам какво искам и какво трябва да се случи. Ще видим с какви играчи ще се подсилим. На този етап не желая да говоря по този въпрос", каза още Петрович.

Иво Иванов донесе победата с гол в 68-ата минута, а три по-рано асистира на Елиаш да Силва вкара за изравнителното попадение. През първата част на вчерашния двубой Георги Костадинов даде аванс на гостите в 30-ата минута с глава след центриране на корнер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай