Петев: Вина носим абсолютно всички

Петев: Вина носим абсолютно всички  | StandartNews.com

Селекционерът на националния отбор на България по футбол Ивайло Петев заяви след снощната загуба с 0:1 от Норвегия, че "вина носим абсолютно всички. Всеки един от играчите днес даде всичко от моментното си състояние."

Нашите загубиха евроквалификацията срещу "викингите", с което драстично намаляха шансовете на тима за класиране за баржите.

"Определено до гола мачът не беше голямо качество. Очаквах го това нещо. Залогът беше изключително голям. Лошото е, че допуснахме една много елементарна грешка при отбелязването на гола. От там, веднага след отбелязването на гола, имахме ситуация, в която можеше да се върнем в мача. Жалко е, че не съумяхме да реализираме гол. Това е, всичко е минало от този мач и можем само да си извадим поуките. Вина носим абсолютно всички. Всеки един от играчите днес даде всичко от моментното си състояние", каза Петев след срещата.

Относно шансовете на България за класиране на третото място, Петев все пак заяви: "Вярвам, естествено, че вярвам. Ако не вярвам, няма как да продължим. Ние трябва да вярваме всички. Сами увеличихме шансовете до този мач, жалко е, че така нелепо загубихме, но това е, продължаваме напред, важното е да извадим поуки, за да не се допускат тия грешки, които бяха в днешния мач. Нормално е, както ние, така и феновете да са разочаровани от този резултат."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай