Петев фаворит номер 1 за "Левски"

Помощниците водят тима, Йока при шефовете днес

Петев фаворит номер 1 за "Левски" | StandartNews.com

София. Ивайло Петев се превърна във фаворит №1 за треньор на "Левски". "Сините" шефове продължиха и вчера дискусията около мерките, които ще вземат, за да изправят тима на крака. Едната е треньорска смяна, обсъждат се и наказания за играчите. Настоящият треньор Славиша Йоканович не присъства на разговорите, за да защити позицията си. Той дори остави тима на помощниците. Според запознати обаче Йока изчерпа кредита си на доверие в петък срещу "Локо" (Сф).

Вчерашната тренировка премина при минорно настроение, допълнено от коментарите на кибиците отстрани. Основните фигури от управата отсъстваха. Само Христо Йовов се появи за малко, но отказа коментари. Присъства и Живко Миланов, който дойде да види какво става. Мариян Христов и Александър Янкович погнаха играчите с упражнения, а по-късно към тях се включиха Дражен Болич и Елин Топузаков.

Самият Йоканович трябваше да се появи в София късно снощи. "Той има късен полет, всичко е планирано", опитаха се да успокоят топката служители от "Герена". Днес Йока трябва да се срещне с шефовете, за да разбере бъдещето си - раздяла или нов кредит на доверие. Ако Славиша си тръгне, на "Герена" се очаква ново лице. Това е бившият треньор на "Лудогорец" Ивайло Петев. Той е предпочетен пред обичайните имена от "синята" школа. "Няма нищо сигурно", твърди Петев, който направи два пъти тима от Разград шампион.

Нов проблем с Цветан Генков изникна на "Герена" вчера. Нападателят бе сритан по време на тренировката. В резултат на това той се прибра с болежки в съблекалнята. Все още не е ясно колко Цецо ще отсъства. Генков, който пропусна последните два мача, е под въпрос и за вечното дерби с ЦСКА другата седмица.

Междувременно на "Герена" се завърна юношата Пламен Т. Илиев. Крилото остана без отбор, след като го освободиха от "Ботев" (Вр). Илиев бе преотстъпен там с още други юноши на "Левски". Врачани обаче се отказаха от него след като Ясен Петров напусна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай