Пенев отмени тренировката на националите

Пенев отмени тренировката на националите | StandartNews.com

Палермо. Любослав Пенев отмени тренировка на националите в Палермо. Това съобщава ТВ7. Тя бе насрочена за тази сутрин, но „лъвовете" получиха свободно време преди полета за Малта.

Националният ни отбор по футбол ще напусне базата в Палермо, за да отиде на средиземноморския остров, където довечера ще има тренировка на стадион „Та Кали". Във вторник вечер момчетата на Пенев ще излязат срещу домакините от Малта в квалификацията за класиране на световното първенство.

„Надявам се от началото да ни тръгне и да отбележим до 10-ата минута. Това ще накара домакините да се отворят малко и ние ще можем да играем нашата игра. Ранният гол ще е панацеята срещу Малта. Колкото по-дълго те задържат резултата, толкова по-трудно ще ни е", каза нападателят на националния отбор Димитър Рангелов пред „Гонг" по повод предстоящия двубой.

„Възможно най-бързо трябва да се концентрираме върху мача с Малта, защото няма никак да е лесно. Добре знаем, че вече никъде няма слаби отбори. Тимът на домакините се развива с добра скорост. Според мен ще бъде много труден мач, затова трябва да бъдем максимално концентрирани и мотивирани за да измъкнем максимума от него – трите точки", добави Рангелов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай