Пенчев научил за уволнението по радиото, съблякоха до кръста "канарите"

Пенчев научил за уволнението по радиото, съблякоха до кръста "канарите" | StandartNews.com

Съблякоха до кръста "канарите" които записаха срамна страница в историята на "Ботев" с бездушната си загуба в Монтана. Феновете привикаха играчите до клетката за гости и им заповядаха да си свалят фланелките.

"Ще ви ги върнем, само ако пак си ги заслужите и сме убедени, че не бойкотирате някого", беснееха "бултрасите". Последва и среднощен екшън след завръщането на клубния рейс в Коматево. Там 30 ядосани фенове причакаха футболистите и треньорите. До сблъсъци обаче не се стигна заради намесата на полицията.

"Стандарт" разбра, че Петър Пенчев е научил за уволнението си от радиото в автобуса. Нервният специалист блъскаше скамейки и конуси в съблекалнята в Коматево в малките часове на неделния ден. Той ще настоява да получи заплатите си до края на договора, който клубът реши да не изпълнява.

Ще дадем завишени премии

на играчите, зарече се кметът на Монтана Здравко Живков след успеха на тима над "Ботев" с 6:0. "Признавам, че не съм очаквал такава изразителна победа. Дори можеше да спечелим и по-убедително", заяви Живков, който е и шеф на завърналия се в "А" група отбор.

Михаил Иванов се уплаши

от "бултрасите" и се скри от тях. Вратарят на "Ботев", който носи вина за повечето попадения на "Монтана" се направи на заспал и не слезе от рейса на "жълто-черните", които бяха причакани от бесни запалянковци. Босът на "канарчетата" Ангел Палийски е успокоил феновете, че Мишо Иванов повече няма да пази за клуба и ще бъде освободен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай