Пари и лудница на "Армията"

Пари и лудница на "Армията" | StandartNews.com

Пари и лудница за билети вдигнаха тонуса в ЦСКА. След като в четвъртък футболистите взеха заплати, вчера се усмихнаха и служителите на клуба. Така към момента ръководството не дължи месечни възнаграждения на първия тим.

Феновете пък преминаха границата от 6000 продадени билета за дербито с "Лудогорец", отделно има засилен интерес към намалените абонаментни карти. Така на стадиона днес ще има над 12 000 зрители. Интересното е, че първо свършиха скъпите места в ложите. В сектор "А" пък останаха само долните редове.

Капитанът Тунчев се опита допълнително да вдигне тонуса в интервю за клубната телевизия. "Ние не сме по-слаб отбор или по-малък клуб. "Лудогорец" има да извърви много дълъг път, за да ни стигне, а и надали някога ще се доближи до нашата история. Техните думи по наш адрес ни обиждат в някаква степен, несъмнено дразнят. Постоянно се спекулира, че едва ли не сме случайно на първото място. Но аз съм убеден, че в събота ще покажем, че това не е така и съвсем закономерно сме лидери", заяви Тунчев.

Рекорд от чужди шефове в ложата

Емисари и спортни директори на клубове от 6 държави ще присъстват на мача в събота. Заявки за ложата на "Армията" има от Англия, Франция, Германия, Португалия, Полша и Турция. В "червения" лагер интересът е насочен най-вече към Серджиу Буш и Тони Силва. След срещата предстоят разговори с ръководството на ЦСКА.

Най-конвертируемият футболист на "Лудогорец" пък е Жуниор Кайсара, който също ще бъде гледан от мениджъри.
В ложата няма да присъства босът на гостите Кирил Домусчиев, който е по бизнес в чужбина. Според "Блиц" обаче той се е обадил със заръка за задължителна победа и е надъхал своите с рекордни премии - двойни на стандартните за подобни дербита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай