Отлагат решенията в "Левски" за понеделник

Отлагат решенията в "Левски" за понеделник | StandartNews.com

Бистриха шест часа без резултат новата селекция

Около шест часа продължи днешното съвместно заседание на Управителния и Надзорния съвет на "Левски". Заседанието бе планирано отдавна, но по ирония на съдбата съвпадна и с загубата от "Локо" (Пд). "Сините" позволиха на "смърфовете" да си тръгнат с трите точки от "Георги Аспарухов", въпреки че се оттеглиха с преднина от два гола на почивката.

По предварителни данни днес трябваше да се обсъди бюджета за следващото първенство. Затова и най-интересната точка в дневния ред е била предстоящата селекция. Броят на играчите, които ще бъдат привлечени ще трябва да се увеличи, след като стана ясно, че и братя Цоневи вече не са в бройката. Те се били договорили с "Берое". От "Герена" обаче запазиха мълчание и отказаха да говорят след сбирката. Появи се информация, че тя ще има втора част в понеделник. "Трябва да се предприеме нещо", коментирали доста от участниците в заседанието днес.

В четвъртък пък от "Левски" ще обявят и как ще премине церемонията около откриването на музея в сектор "А", както и точната дата. Около нея също имаше спорове дали да бъде на 21 май, която ще съвпадне с най-старото столично дерби със "Славия" или три дни по-късно, когато ще се празнуват 102 години от създаването на клуба.

Добре, че паднахме

за да се види, че има още много неща да изчистваме в главите си, каза треньорът на "Левски" Стойчо Стоев след поражението с 2:3 от "Локомотив". "През втората част се видя дисбаланс. Допуснахме много грешки, а смените не помогнаха. Видя се, че имаме нужда от нови играчи. Не искам да коментирам на кои постови, но ни трябват футболисти. Когато правим ротации и смени по време на мач, трябва да подобряваме играта, а не обратното", оплака се спецът.

Не сме готови за Европа

отсече треньорът на "Локомотив" Илиан Илиев след успеха над "сините". Спецът призна още, че е посъветвал преди мача собственика на "смърфовете" Христо Крушарски да не се заканва за победа пред медиите. "Казах му колкото по-малко се приказва по пресата, толкова по-добре. Но е решил да го каже. Аз лично не бях убеден, че ще спечелим", разкри Илиев.

Пица и бира за "смърфовете"

Играчите на "Локо" вдигнаха купон в автобуса след победата над "Левски" насред София. "Смърфовете" празнуваха с пица и бира шамара, който нанесоха на "сините". Треньорът Илиан Илиев обаче не им прости и ги привика вчера на тренировка.
"В съблекалнята се шегувахме, че само Христо Крушарски е вярвал в нашия успех. И ние вярвахме, че ще успеем, но той беше сигурен. Тази пролет правя чудеса, все едно съм на 25 години. Вкарвам, подавам, всичко ми се получава", обяви Мартин Камбуров, който вече има 12 гола във вратата на "Левски".

Конско и хулите от феновете за "сините"

Играчите на "Левски" бяха изпратени с гневни викове и освирквания от част от феновете, които не можаха да преглътнат загубата от "Локо". Гневът от трибуните се отприщи първи срещу Краев. Младокът тръгна да поздравява запалянковците в сектор "В", но оттам му отвърнаха с подвиквания: "Кога ще играеш?" и "Скрий се!". Шефовете пък си тръгнаха преди Иван Стоянов да свири край на мача. Вчера пък играчите отнесоха конско в съблекалнята, което продължи 45 минути. След това се появиха с провесени носове на заниманието, а Стойчо Стоев го повери на помощниците си. Защитникът Александър Александров е контузен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай