Отчаян ход на Томов - иска пари от феновете

Отчаян ход на Томов - иска пари от феновете | StandartNews.com

Последен, отчаян ход направи Александър Томов, за да спаси лиценза на ЦСКА. Той обеща да го вземе, но призова феновете за дарителска акция по събиране на 2,5 милиона лева. За да стимулира публиката, босът на клуба обяви, че връща на някакъв пост Стойчо Младенов.

"Бях убеден, че споразумението с Манджуков и Инджов е истинско и реално. Не бях инициатор на пресконференцията миналата седмица. Това бе тяхна инициатива", сподели Томов на поредна пресконференция," "Подкрепих идеята те да станат главни акционери. Исках, а и все още искам, да имам партньори във финансирането на клуба.

„Юристите на г-н Инджов ни дадоха две споразумения по време на мача с Берое и ние ги подписахме. Съгласих се да прехвърля акциите си срещу финансиране на 3 милиона лева до края на сезона. Това щеше да е напълно достатъчно. Абсолютна лъжа е, че не им е дадена информация. Няма да коментирам причините защо последва този отказ.

Тази атака срещу ЦСКА доведе до няколко жертви. Първата жертва бе, че след прекрасна подготовка отборът бе пробит отвътре. Не отделни играчи, а отборът като цяло. Лично от Манджуков бе предприета публична атака срещу Стойчо Младенов.

Бяха отправени заплахи към него, бяха откраднати документи. Бе организирана и пресконференцията, на която му поставиха ултиматум. Аз се връщам в ЦСКА по принуда. Имам два големи международни проекта, но опитът да се удари ЦСКА ме принуди. Ще кажа, че ЦСКА ще получи лиценз. Заплатите на футболистите ще бъдат платени утре. Трето - тези хора няма да видят ЦСКА", обеща Томов.

"Джиросах акциите без една стотинка, срещу ангажимента да се покрият разходите. ЦСКА не може да бъде оставен в ръцете на такива лица и ще направим всичко необходимо това да не се случи. Ако се обадят отново, ще публикувам всички документи. 260 хиляди евро - срещу това плащане ме принудиха да заложа акции, които са многократно по-скъпи", каза Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай