Оставиха на улицата носители на купата

Оставиха на улицата  носители на купата | StandartNews.com

"ЦСКА-София" продължи да разкарва играчите, които събраха 30 000 души на стадион "Васил Левски" и сбъднаха мечтата им да вземат купата от "В" група. Днес преди отборът, воден от Христо Янев, да замине на лагер в Австрия, стана ясно, че Момчил Цветанов и Ангел Грънчов са изгонени. "Официално се разделихме по взаимно съгласие, но истината е друга. Шефовете на клуба ме изгониха. Извикаха ме и ми казаха, че повече няма да разчитат на мен. Останах шокиран... Няма как да не съм разочарован, но какво мога да направя при свършен факт. Нас ни разкарват (б.р. - има предвид и Ангел Грънчов), а на нашите места идват разни нови, които ще оберат лаврите. Въпреки всичко пожелавам успех на отбора...", заяви пред "Блиц" Цветанов.

Освен тях и д-р Иван Дойчев бе освободен. А от ръководството шокиращо обявиха, че на този етап нямат нужда от лекар. На австрийска земя за здравето на футболистите щели да се грижат двамата физиотерапевти. "Причините не са в самия Дойчев. Напротив, човекът си върши добре работата. Просто временно ще сме без лекар. Физиотерапевтите са напълно достатъчни", аргументираха се пред "Блиц" от "Армията".

В същото време синдикът на истинското ЦСКА Дора Милева изпрати писмо до министъра на спорта Красен Кралев. В него тя уверява, че клубът има реална възможност да бъде оздравен и да получи професионален лиценз за Втора професионална лига. Милева алармира, че "бизнесмени заедно със "заблудени от тях фенове" упражняват натиск върху българското правителство, премиера и БФС. "Смятам, че чрез оздравителния план ще бъдат погасени 100% от вземанията на държавата. Ще се погасят 35% от задълженията към бивши служители на клуба, а също ще бъдат удовлетворени значителна част от вземанията на останалите кредитори", пише още в писмото на Милева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай