"Орлите" клъвнаха и готвача от "Армията"

"Орлите" клъвнаха и готвача от "Армията" | StandartNews.com

Вратарят Стоянов пак пожела трансфер

Пореден трансфер по оста ЦСКА - "Лудогорец" бе осъществен от разградчани. Този път шампионите лапат легендарния готвач на "армейците" - Мартин Йосифов. Изкусният кулинар бе на работа в Борисовата градина близо 15 години. Реално "червените" бяха единственият клуб в "А" група, който имаше подобна длъжност.

Мартин Йосифов дълги години се грижеше за стомасите на играчите не само в София, а и по време на лагери и мачове в европейските клубни турнири. В "Лудогорец" също са взели решение да имат персонален готвач, който да се грижи за храната на представителния отбор. В последните години разградчани имат проблеми в това отношение, най-вече в подготовката и мачовете в Европа. Желание да се наеме специалист са изявили треньорът Бруно Рибейро, както и кондиционните специалисти на "орлите". Така Мартин Йосифов е бил офертиран и е приел да бърка манджите за Марселиньо и компания. Преди няколко седмици "Лудогорец" привлече и бившия треньор на ЦСКА Галин Иванов, който вече работи в школата на разградчани, както и "армейската" легенда Ради Здравков.

Междувременно вратарят Владо Стоянов обяви пред клубния сайт на "Лудогорец", че иска да бъде трансфериран зад граница. "Казвал съм, че искам да продължа кариерата си в друг отбор и че е дошло времето да бъда продаден. Това обаче не означава, че нямам мотивация да играя за "Лудогорец", споделя перничанинът. И добавя: "Отпаднахме от "Милсами" в ШЛ, което бе провал. Причините са много. Но в първенството постигнахме две поредни победи и мисля, че нещата скоро ще си дойдат на местата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай