ОБЗОР: "Лудогорец" се озъби на наглите "гробари"

ОБЗОР:  "Лудогорец" се озъби на наглите "гробари" | StandartNews.com

И "Лацио" бяха по-богати от нас, припомня Стойчо Стоев

В отлично разположение на духа посрещат в "Лудогорец" днешния мач в ШЛ срещу "Партизан". Битката е от 21.00 часа в Разград. Треньорът на шампионите Стойчо Стоев с усмивка отвърна на колегата си Марко Николич, който поде психовойна с думите, че "орлите" са "милионери". "И българските отбори говорят, че сме милионери. Не знам защо се вторачват в нас, няма лошо, пожелавам им и те да станат милионери. И "Лацио" беше по-богат от нас отбор. Не винаги парите са измерение в даден мач", отсече специалистът. Стоев добави още: "От изявленията в лагера на "Партизан" си личи, че ги гони реваншизъм. Добър отбор са, технически доста добре стоящи на терена, тактически грамотни. Предстоят ни два доста сериозни сблъсъка. Има много предпоставки да се чувстваме уверени. Имаме футболисти, които са класни и добре знаят цената на мачовете с "Партизан"".

Треньорът обяви, че в двубоя няма да вземат участие Козмин Моци, Йордан Минев, Ангуло, Александър Барт, Георги Терзиев. Наставникът на "гробарите" Марко Николич пък смекчи леко тона и обяви: "Имаме някои по-силни играчи в сравнение с миналата година. Мисля, че шансовете са 50 на 50 преди първия мач. Малките детайли ще решат мача. Този отбор, който покаже по-малко нерви и повече увереност най-вероятно ще продължи напред".
 
"Гробар" предвиди 0:1 с негов гол

Поредната порция сериозни закани към "Лудогорец" изсипаха от "Партизан" в часовете преди двубоя. Голаджията на сърбите Петър Скулетич даже обяви с колко ще бият гостите. "Аз лично ще бъда доволен на всякаква победа в Разград, но това, което искам, е да запазим мрежата си суха. Предвиждам победа за "Партизан" с 1:0. Естествено, че ми се ще аз да забия победен гол и усещам, че точно така ще стане", заяви със самочувствие Скулетич. Нападателят разкри и други интересни подробности: "Гледахме много видеа с мачове на "Лудогорец". Изградили сме си стратегия, защото сме наясно в детайли с играта на българите. Всички в "Партизан" сме безкрайно фокусирани и мотивирани. Аз като нападател знам, че ще се изправя срещу много класни и високи на ръст защитници на "Лудогорец". За нас не е хубаво, че в последните си три мача българите буксуват и се провалят. Това означава, че срещу нас ще бъдат под натиск да се докажат".

Нова одисея преживяха сърбите

след като се добраха до Разград с трудности и закъснение. При миналото си гостуване в ШЛ срещу "Торшавн" "гробарите" също пътуваха половин ден. Като начало - "Партизан" отлетя от летище "Никола Тесла" в Белград до летище "Варна" с двучасово закъснение. От морската столица те изминаха с рейс още 2 часа, за да стигнат до хотела си в Шумен.

Имаме един от най-силните

отбори на "Партизан" за последните години, изцепи се защитникът Владимир Волков, "Тежко ще ни е да паднем два пъти от един и същи отбор. Познаваме българите много добре от миналата година. Ще ги прескочим", закани се левият бек.

В Разград ще приемат за катастрофа

невлизането в Шампионската лига, заяви пред сръбските медии Неманя Милисавлевич от ЦСКА, който изкара 6 месеца и в "Лудогорец". "Партизан" има по-големи тази година. "Лудогорец" не започна добре сезона в България. Тимът разполага с много добри индивидуалности, но не се чувства комфортно, когато не води играта и е подложен на напрежение", оцени Неманя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай