Обвинен в кражба съди Коко Динев

Обвинен в кражба съди Коко Динев | StandartNews.com

Не съм бутал феновете към ГЕРБ, кълне се Узунов

"Локомотив" (Пд) се върна към естественото си състояние на пълен хаос. Благодетелят Коко Динев разкри заговори, феновете псуват всичко живо на "Лаута", а играчите са се хванали за гушите. Въпреки това "смърфовете" биха "Лудогорец" с 1:0 и само късметът прати шампионите на финал за Купата.

Патакламата при "черно-белите" е страхотна. Босът Динев обвини водещия се в отпуск административен шеф Атанас Узунов, че върти далавери на гърба на тима. По-рано бизнесменът нарочи кума на Стоичков за поръчител на бомбената атака в градското дерби. "Узунов се чуди по какъв начин мен да ме няма, за да е той тук. Аз мога да го съдя за хиляди злоупотреби. Като се върне след отпуска, ще бъде санкциониран за кражбите, които е извършил. Преди време от "Ботев" (Пд) искаха 2400 лева за счупена ограда. Узунов обаче настояваше да платим 5400 лева. Това са шокиращи неща", хвърли поредна порция нападки Константин Динев.

От своя страна кумът на Стоичков отговори: "Аз съм най-големият "терорист". Никога не съм крал, той си назначи финансов директор. Явно не можем да се разделим като мъже. Ще се срещнем с него в съда. Натискът е много голям. Аз защитавам една политическа партия, така е. Не съм прокарвал идеите си сред феновете", каза общинският съветник от ГЕРБ. В цялата ситуация мълчание запази почетният президент Христо Бонев, което е знак че битката за "Локо" може да вземе неочаквана посока.

Рейсът на "Лудогорец" нощува в изтрезвителя

Взривоопасната обстановка на "Лаута" едва не взе невинна жертва. Става дума за суперлуксозния клубен автобус на "Лудогорец". Чисто новото возило пренощува в изтрезвителя в Пловдив, който се намира в покрайнините на града. Там рейсът бе пазен на охраняем полицейски паркинг. Причината - ултраси на "Локо" (Пд) са планирали атака срещу МПС-то. По този начин те целели да натоварят с нова тежка глоба Коко Динев. Пъкленият им план обаче бил разконспириран. Така от "орлите" съумели навреме да спасят автобуса, струващ стотици хиляди евро. Явно доволен и от това след мача с "Локо" треньорът на шампионите Стойчо Стоев каза: "Тук играем много трудно. Имаха нужда от почивка и Марселиньо, и Безяк, и Мисиджан. Нормално е да изгледам със свито сърце пропуснатата дузпа. Играем трудно срещу физически силни отбори".

Ултрасите не искат помирение

Фенове от различни фракции на "Локо" (Пд) контраатакуваха вчера. "Какво е дал на нашия клуб Динев? Дори не си е платил ремонтите на съблекалните, както и ремонта на трибуна "Спорт клуб". Там всички 4500 седалки ги сглобяваха феновете. Ако трябва, ще се наредим на бариерата и няма да пускаме никого на стадиона, докато той не си тръгне", заяви Веско Наполито, лидер на най-голямата фенгрупировка NUP 1995. Шефът на фенклуба Велин Нежния пък обвини Коко, че е страхливец: "Коко Динев профуча с 300 км с мерцедеса си покрай мен, ескортиран от два джипа и няколко патрулки. Не искам да го коментирам този лъжец, под достойнството ми е".

Комоцио на играч стресна

"орлите", които губят Витиня за мача срещу "Литекс" в Ловеч. Португалецът получи два тежки удара в главата по време на двубоя на "Лаута" с "Локо". После дори се наложи той да остане в пловдивска болница под наблюдение. Все пак Витиня стисна зъби и вчера се появи на тренировка в Разград. Стойчо Стоев обаче ще му даде почивка.

Не издържах психически при дузпата

и затова я пропуснах, извини се голмайсторът на "черно-белите" Марто Камбуров. "Жалко е, че всички се бореха и в 86-ата минута, ако бях вкарал дузпата, щях да реализирам усилията на целия отбор. Щеше да е много хубаво да играем финал, жалко, съжалявам. Бях и уморен. Има си директори - те да кажат какво ще е бъдещето на "Локо", каза още свиленградчанинът.

Бизнесът подава ръка на "смърфовете"

и ще помага на ДЮШ на "Локо" (Пд). Богати хора от Пловдив и региона са изявили желание да се включат в проекта "Бъдеще за децата". Магазини, автомивки, бензиностанции и фирми за услуги ще се включат в кампанията за спасяването на школата, дала на българския футбол звезди като Христо Бонев-Зума, Гочо Василев, Аян Садъков, Едуард Ераносян, Георги Иванов-Гонзо и др. По примера на волейболния ЦСКА притежателите на карта, която ще купят от проекта за "Локо", ползват отстъпки в различни магазини и фирми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай