Новият в "Лудогорец": Отиваме да бием "Ливърпул"

Новият в "Лудогорец": Отиваме да бием "Ливърпул" | StandartNews.com

Милан Борян е близък приятел с Владо Стоянов

Разград. Какво от това, че те са "Ливърпул"? Отиваме да ги бием, смело обяви Милан Борян. На обяд канадският национал беше представен като ново попълнение на "Лудогорец". Той беше привлечен на пожар заради наказанието на Владислав Стоянов и сериозната контузия на Иван Чворович.

Последният счупи ключица и след операцията в понеделник ще отсъства два месеца. "Ако тръгна да описвам живота си, няма да ми стигне цял ден. Роден съм в Книн, Хърватия, но заради войната със семейството ми се преместихме първо в Сърбия, а оттам през 2000 г. избягахме в Канада", разкри Борян.

Според "Гонг" за трансфера на вратаря главна роля е изиграл бившият страж на "орлите" Урош Голубович. Двукратният шампион с клуба в момента помага на скаутското звено. Освен това канадският национал е близък приятел с Владислав Стоянов. Той разкри това преди контролата с Канада през май, завършила 1:1.

"Лудогорец" се надява да успее да картотекира Борян за първия мач от групите на Шампионската лига срещу "Ливърпул" във вторник. "Идвам в едни от големите клубове в България. Отстраниха "Партизан". Комуникацията може да е проблем, но знам английски и испански. Ще направя всичко възможно, за да вляза в ритъм", обеща вратарят, който е отказал на босненския ФК "Сараево", за да носи номер 26 в разградския клуб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай