Николай Иванов: Заех се с "Левски", защото е голям клуб

Николай Иванов: Заех се с "Левски", защото е голям клуб | StandartNews.com

Eдин от новите акционери в "Левски" Николай Иванов (в ляво на снимката) сподели първите си впечатления като фактор в управата на клуба. Той говори след успеха с 2:1 над Монтана в контрола снощи.

"Иво Тонев ме агитира да се заема с това начинание. Поел съм ангажименти, които ще спазвам. Аз съм левскар, откакто се помня. Имам доста бизнеси на главата, но приех, защото Левски е голям клуб. Сигурен съм, че клубът ще бъде стабилен. По отношение на играта и резултатите, Георги Иванов е спортен директор и може да говори повече. Това сега е контрола и видях много млади момчета, на част от които по лицата личеше притеснение. С действията си ще покажем какви сме", сподели Николай Иванов, цитиран от клубната страница на "сините".

Нaставникът на "Левски" Стойчо Стоев пък похвали младите играчи за старанието при днешната победа над Монтана и заяви, че тимът му ще изглежда по друг начин в началото на сезона.

"Селекцията няма да е такава. "Левски" ще има лице. В момента имаме и много футболисти, които не могат да вземат уастие заради травми. Бедоя със сигурност ще пропусне първите 3-4 кръга. В момента не могат да играят Белаид, Минев, Борислав Цонев и Краев", заяви Стоев.

"Например, днешният мач третирах Радослав Цонев като опитен футболист, макар че е на 20 години. Едно от новите попълнения ще играе в следващата контрола, но не искаме да прибързваме с тяхното включване. Още не са подготвени. Атанас Курдов ще остане при нас, ако си оправи документите с "Астана", защото се съдят", допълни още наставникът.

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов в същото време изрази своето задоволство от играта на младите играчи в тима.

"Доволни сме от това, което показаха младите момчета. Разговаряме с много футболисти, с някои от които сме на финалната права. Едва ли ще сме готови за първите кръгове, но не искаме да взимаме играчи, които след това да освободим. Няма да коментирам конкретни имена. Работим по въпроса", заяви Георги Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай