Неймар Втори се точи на "Левски"

Неймар Втори се точи на "Левски" | StandartNews.com

На "Герена" треперят за двама преди Разград

Чувствам се като Неймар, на който съм фен, ще играя в световен клуб, обяви новото попълнение на "Лудогорец" Джонатан Кафу. Перлата в селекцията на "орлите" подписа днес официално с тях, след като мина успешно медицински тестове. Шампионите обявиха, че той е няма нужда да наваксва с подготовката, защото е играл до сега за "Сао Пауло" и може да излезе без проблем срещу "Левски" в събота. Двубоят със столичани е от 21,00 часа в Разград.

"Готов съм да играя", гарантира и самият футболист, за който в родината му Бразилия се твърди, че са платени 2,2 млн. евро. "Познавам Сисиньо и Лукас Саша. Радостен съм, че са мои съотборници. Колко гола ще вкарам? Нека не говоря за брой голове. Искам да стана шампион", каза още бразилецът.

В "Левски" пък се радват, че ще имат най-после нападател, след като Атанас Курдов ще получи картотека. "Сините" обаче си имат други главоболия. Във вторник Светослав Тодоров изненадващо привика към лагера на юношеския национален отбор Божидар Краев. Талантът ще вземе участие в контролата със "Септември", която ще се играе в София в сряда. На "Герена" треперят нещо да не му се случи преди гостуването в Разград. Аймен Белаид пък направи опит да се върне още снощи в България. Той бе пратен на преглед в Германия, където се потвърди становището, че травмата му не е сериозна и ще отърве операция. Белаид обаче също виси за мача с "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай