Национали се включиха в борбата срещу зависимостите на младите

Национали се включиха в борбата срещу зависимостите на младите | StandartNews.com

Четирима футболисти от „А" националния отбор се включиха в демонстративен мач в подкрепа на борбата срещу зависимостите сред младите хора в България. Събитието бе организирано със съвместните усилия на Българския футболен съюз и неправителствени организации, като най-добре представени бяха родното сдружение „Ново начало" и сдружението „Реванш" от Русия.

Срещата се проведе на базата на Българския футболен съюз в Правец и в нея се включиха Ивелин Попов, Георги Миланов, Божидар Митрев, Тодор Неделев и младежи от програмата за лечение и превенция на различни видове зависимости. Преди началото на демонстративния мач, националите подариха на участниците фланелки и топки с автографи и пожелаха успех на кампанията. Играчите от „А" националния отбор се обединиха около мнението, че няма по-добро средство за борба с дрогата и алкохола от спорта.

Преди около месец, играчи от националния отбор подкрепиха кампанията за набирането на средства за лечението на пострадалият при автомобилна катастрофа бивш футболист Дарин Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай