Нападател от Гана обърна гръб на "Левски"

Нападател от Гана обърна гръб на "Левски" | StandartNews.com

"Левски" удари на камък с още един африканец. След Джъстин Менголо и ганаец отхвърли предложението на "сините", разкри мениджърът Николай Жейнов пред "Гонг". Кваме Каликари е бел харесан от Стойчо Стоев. Той обаче предпочел да рита за по-малко пари в Швеция. "Момчето има особен характер", ядоса се Жейнов. "Сините" обаче не губят увереност и се надяват, че ще могат да се похвалят не с едно, а с цели три нови попълнения в атака. Освен централен нападател столичани гледат и за крила, след като титулярите там са почти без алтернатива.

Днес в Белек трябва да се завърне Аймен Белаид, за да съобщи дали ще остане на "Герена" и ще премине в "Болтън", където бе на проби през седмицата. "Сините" ще обсъдят бъдещето му след контролата с "Карабах". Срещата е от 17,30 часа в Анталия.

ВЕСТИ

БФС не взема и стотинка

от парите, които държавата отпуска за подобряване на базите за Евро 2015, обявиха от централата. "Имаме много добра комуникация с министър Кралев. В момента работим за подобряване на терените в Каблешково, Несебър и Бургас, където да се готвят 16-те участници", допълниха от "Иван Асен II".

"Славия" тества национал

на Мали. Ласана Фане направи днес първа тренировка с "белите" в Турция. Халфът не е играл от лятото, когато изтече договорът му с "Ал Шоала" (Саудитска Арабия).

"Янтра" намаза лагер

в Малта за сметка на ЕС. Тимът от Габрово спечели проект по програмата "Еразъм+" и си осигури посещение на Рицарския остров. Там домакин на родния клуб ще бъде "Суеки Юн". Малтийците ще приемат 48 юноши на "Янтра", които са разделени на 3 отбора.

Берлускони привика тунизиец

в Миланело. Това е неговият дългогодишен партньор в телевизионния бизнес - Тарак бен Амар. "Искам да му покажа едно нещо - съобщението от сина ми, то гласи: "Уволнете Индзаги", разкри арабинът. Силвио обаче пожали Пипо, поне до мача с "Лацио".

Фенове заведоха дело

срещу УЕФА в Париж. Те искат да бъде отменено наказанието, което наложиха от Нион на ПСЖ. "То е нарушението на правилата на ЕС за бизнес", разкри адвокат Жан-Луи Дюпон, който представлява групата. УЕФА вече се опари от него. Дюпон спечели култовото дело "Босман".

Призив на Фалкао спаси

момче. Нападателят помогна на свой сънародник от Колумбия да намери донор. Фалкао научил за проблема и го постнал на стената си, там той бил видян от хиляди. След 10 дни се намерило сърце за нуждаещия се.

Новак от "Реал" трие

здраво социалните си мрежи. Детето чудо Йодегарт получи първата си заповед от новите си шефове - махни постовете за Меси и "Барса". Датчанинът, който на 16 г. влезе в клуба на милионерите, се зае на минутата със задачата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай