Наказаха Гонзо, той погна БФС

Наказаха Гонзо, той погна БФС | StandartNews.com

Бъркат ни със спонсор, ядосва се директорът

Някои хора в БФС обслужват лични интереси, скочи спортният директор на "Левски" Георги Иванов.

Той нападна хората на Борислав Михайлов заради наказанието, което му бе наложено. Дисциплинарната комисия не дочака вторник, както бе обявено предварително, и го удари за 1 мач за нахлуването на терена в Коматево. Гонзо обяви, че Юрий Кучев и компания мерят с двоен аршин. "

Вината си е моя, признавам я. Но защо не разгледаха другите случаи. Треньорите на ЦСКА също влязоха на терена. Ешпиньо? Защитник на "Ботев" (б.р Росен Колев) дърпаше флагчето на съдията. "Левски" не може да бъде спонсор на БФС и да ни наказват за неща, които дори ги няма. Какви са тези бомби в Коматево?", обясни Иванов. Той предупреди и Ивайло Стоянов, който бе назначен за главен съдия на мача с "Литекс". "Надявам се да свири както трябва, защото съдиите също по някакъв начин оказват влияние на резултатите на "Левски". Един друг клуб постоянно плаче. Сменят му съдии, дати на мачовете. Няма да бъдем като тях. Просто искаме правилата да важат за всички", завърши Гонзо.

Вчера пък стана ясно, че още един юноша на "сините" ще се пробва зад граница. Даниел Илиев тръгва за проби в "Кайзерслаутерн", където помощник-треньор е Илия Груев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай