Над 100 полицаи на дербито в Ловеч

Над 100 полицаи на дербито в Ловеч | StandartNews.com

Спокойни сме и уверени, радва се треньорът на "Левски"

Сериозни мерки за сигурност е предприела полицията в Ловеч за дербито между "Литекс" и "Левски". Срещата е днес от 20,00 часа, а привържениците на "сините" се заканиха, че ще залеят града на люляците като море. Над 100 души ще охраняват подстъпите към Градския стадион, за да се избегнат сблъсъци между запалянковците. Ловешките униформени ще бъдат подкрепени от колеги от София, както и такива от Плевен, Габрово и Севлиево.
"Всеки мач има стойност, независимо дали играеш с "Пирин" или "Литекс". Уверени сме и спокойни", обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев. Атанас Курдов твърдо отпада от сметките му за мача в Ловеч. Нападателят пропусна и последната тренировка преди двубоя с "оранжевите" вчера. Очаква се дупката да запълни Диаби, който ще влезе в ролята на жокер от пейката. "Надявам се да спрем Асприля. Той е качествен състезателен и в атакуващ план е един от най-добрите футболисти в България. Не съм казвал, че ще го вземем, но всеки добър футболист е добре дошъл при нас", продължи спецът.
"Първенството е равностойно, може би към март или април ще бъде ясно кои ще се борят за титлата. При нас целта винаги е била една - излизаш и побеждаваш. Когато извоюваш повече успехи, е нормално да си по-близо до върха. В момента сме на добра позиция, надявам се да продължаваме в тази насока", каза още Стоев. Колегата му Регекампф пък се чуди кой да замени Страхил Попов, който е наказан. Най-вероятно той ще преквалифицира Илия Миланов като десен бек и ще пренебрегне юношата на "сините" Илия Мунин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай