На приказки е лесно, предупреди Стойчо Стоев

На приказки е лесно, предупреди Стойчо Стоев | StandartNews.com

Домо и Гикиевич е рискован дует, смята треньорът

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев даде да се разбере, че е твърдо стъпил на земята.

"Дори да бием в 2-3 мача - аз няма как да се заблудя, че сме постигнали кой знае какво. Надявам се с всеки мач отборът да се представя по-добре. Ясно е, че на приказки е лесно, но на терена невинаги се получава това, което се иска. Трудно ми е да направя отбор за 40 дни. Такъв, че наистина да ми харесва. Не бих казал, че имам крайни оценки или забележки към футболистите. Те се стараят, но трябва да се работи стъпка по стъпка. Убеден съм, че с течение на времето тимът ще заприлича на такъв какъвто ни се иска - да умее да пресира, да комбинира, да променя темпото на игра", разкри изискванията си Стоев на брифинг.

Преди днешния мач срещу "Хасково" на "Герена" за първенство специалистът добави още: "Възможно е да има промени в състава. Заедно на терена на този етап няма да пусна Домовчийски и Гикиевич, защото за мен това ще е неоправдан риск. Очаквам изненади от Емо Велев". Стойчо Стоев коментира с усмивка и финансовите пречки в тима.

"В интерес на истината, може би няма да повярвате, но това не влияе на футболистите. Имахме разговор с тях по тази тема и приемат ситуацията по-весело", искрен бе наставникът на "сините"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай