11:45 ч.

02.08.17

2 мин.

0

0

0

Мтел със специална оферта за феновете на ЦСКА с клубни карти

от редактор |

Мтел със специална оферта за феновете на ЦСКА с клубни карти

И през новия сезон всички фенове на ЦСКА, които закупят от членските карти на клуба, ще могат да ползват неограничени разговори помежду си във фен групата на клуба. С пакетите на мобилната група ЦСКА, всички армейци ще получат достъп до неограничен мобилен интернет, с до 30 000 MB на максимална скорост. Феновете могат да се възползват от предложението, като представят своята членска карта във всички търговските обекти на телекома.


Допълнително, феновете на „армейците" ще могат да получават последните новини около своя любим клуб чрез безплатни SMS известия. Те се активират с безплатен SMS с текст „CSKA" на номер 1230, след което привържениците ще получават до две безплатни текстови съобщения на ден с последните актуални новости около отбора. За най-запалените фенове на отбора Мтел предоставя услуга с още повече ексклузивни новини, за която привържениците на ЦСКА ще могат да се абонират с ключова дума "FEN" на 1230.


Друга възможност, която Мтел предоставя за феновете на армейците, са безплатни мелодии Musicall. Привържениците ще могат да избират измежду песните на любимия им клуб, които да звучат, докато им звънят техни познати.


Със старта на новия сезон, Мтел подкрепи идеята на феновете за подпомагане на клуба. Телекомът осигури техническа възможност за изпращане на дарителски sms-и до кратък номер 1948. Феновете могат да подкрепят любимия си отбор с абонаментно дарение, като изпратят sms с ключова дума START на номер 1948 или еднократно, изпращайки sms на същия номер, с ключова дума DARI.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент