Младенов: Поехме прекалено голяма отговорност

Младенов: Поехме прекалено голяма отговорност | StandartNews.com

„Поехме прекалено голяма отговорност. Това доведе до поведението на терена. Бяхме изключително пасивни. Липсваше ни агресия. Браво на момчетата и най-много на фенове. Много са факторите, които влияят на развитието на един мач. Продължаваме да сме водачи. Жалко, че загубихме двама човека. Ситуации, в които не трябва да получаваме картони. Имаше повече напрежение в нашите състезатели. "Локомотив" бе по-агресивният отбор. Надявам се да се върнем към победите с агресивна и бърза игра. Мъри говореше една-две години за тези терени и някои хора започнаха да се подиграват с него". Това заяви наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов след загубата от "Локомотив" София.

„Всички отбори ще губят точки, ако се играе честно на зеления терен. През първото полувреме имаше дузпа в наша полза за нарушение срещу Платини, която не бе отсъдена. Джаксън Менди не е част от този отбор и няма нужда да го коментирам. Целият отбор игра разконцентрирано. Липсваше по-голяма концентрация. Това напрежение оказа голямо влияние. Нормално е да се губят мачове и точки. Нормално е да се губят точки. Слабо ме интересува противникът ни какво ще направи. За нас е по-важно ние да спечелим срещу нашия мач срещу "Берое" ", обясни той.

„Почти всички не бяха на добро ниво. Ако единият от двамата централни нападатели не се справя, ще имаме сериозен проблем. Не само Жоаким, а всички играха под нивото си", добави треньорът.

„Знаем, че Тончи Кукоч е доста парлив и затова реших бързо да направя тази смяна, за да го предпазя от втори жълт картон", продължи Младенов.

„Ще търсим победа срещу Берое. Всеки един мач ще бъде финал за нас. Само двама футболисти са ставали шампиони от тази селекция. Трябва да преодолеем това нещо", каза още Стойчо Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай