Младенов: Опетнено е името на наш треньор

Младенов: Опетнено е името на наш треньор | StandartNews.com

София. „Опетнено е името на наш треньор! Опетнено е името на наш двукратен шампион! Опетнено е името на един от най-кадърните ни специалисти, който вече е канен на работа и в чужбина. Това е мегаскандал!". Това каза треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов в своето публично изявление по повод скандала с Ивайло Петев от вчера.

Треньорът на „червените" обяви, че той, както и ЦСКА застават твърдо зад Ивайло Петев в „този тежък момент". „Вярвам, че треньорската гилдия у нас ще направи същото", казва още Младенов.

„Трудно намирам думи, с които да изразя възмущението си от посегателството върху колегата Ивайло Петев. Този жесток акт на саморазправа е гавра и поругаване не само с него, а и срещу треньорската професия у нас. Потресен съм! Като обикновен гражданин, като човек цял живот свързан с футбола, и като член на треньорската комисия. Призовавам за незабавна реакция и неподускането на подобен зловещ сценарий, с който и да е колега, където и да е в България", пише още в официалното писмо до медии и институции Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай