Митов: „Левски" трябва да доминира

Не се възгордяваме след победата над "Локо" Пд, обясни треньорът на "сините"

Митов: „Левски" трябва да доминира | StandartNews.com

Треньорът на „Левски" Николай Митов подчерта, че очаква от играчите си победа в предстоящото дерби срещу „Лудогорец" от 28-ия кръг на Първа професионална лига. Големият сблъсък между първия и втория в класирането ще е в петък на „Лудогорец Арена" от 20,00 часа. Преди нея Митов призна, че разполага с 2 дни да вдигне част от контузените си играчи, а това ще е важно предвид целите, които столичани са си поставили за сблъсъка.

„Яблонски отпада от групата със сигурност, Сукуна – също. 50 на 50 са Минев, Костадинов и Де Ноойер", каза Митов. „"Левски" е побеждавал „Лудогорец". Те са силен отбор, на първо място в момента. Имаме респект, но дотам. „Левски" трябва да играе за себе си, да доминира. Естествено, трябва да победим. Опитваме се винаги да доминираме. Ако има теоретична възможност, естествено, че ще се борим за първенството. Интересува ме от всеки мач да взимаме максимума. „Левски" трябва да гледа себе си, не може да се сравняваме с другите отбори. Няма да се възгордяваме след разгрома над „Локомотив" Пд. Не можем да подценяваме никого", обясни треньорът на „сините". Митов беше помолен да коментира дали има нещо вярно в слуховете, че клубът проявява интерес към крилото на „Дунав" Бирсент Карагарен.
„Гледал съм го, младо момче е, има качества. Всичко друго са спекулации. Ако има нещо, ще го разберете първо от мен или от Даниел Боримиров", заключи Ники Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай