Михайлов иска Господ отново да е българин

Михайлов иска Господ отново да е българин | StandartNews.com

София. "Дано Бог е българин и в тези два мача". Това заяви президентът на БФС Боби Михайлов на летище „София", преди националният ни отбор по футбол да замине за световната квалификация в Армения.

"Едно от нещата, които ни трябват, за да стигнем до бараж е и късмет. Настроението в отбора е добро и на всички нива сме се подготвили. Най-хубавото нещо за един футболист е да играе на Световно първенство. Аз съм играл три пъти, пожелавам го и на момчетата", продължи коментара си Михайлов. И увери, че футболистите не са напрегнати повече от него. Много по-лесно е на терена, отколкото извън него, каза шефът на БФС за своето притеснение около двата мача на „лъвовете".

"Убеден съм, че Националният стадион ще се напълни. Затова и пуснахме по-евтини билети", каза Боби Михайлов за предстоящото домакинство на Чехия. И уточни, че такива цени на билети няма никъде в Европа и Армения.

"Просто трябва да си свършим работата в Армения и да вземем трите точки", каза вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов на летището. 

"Армения играе доста по-добре в гостуванията си, отколкото в домакинствата си и се надявам утре да е същото. Наблюдавахме Армения доста добре и очаквам тежък мач. Отборът ни е спокоен няма напрежение и най-важното е, че всички са здрави. Армения са нахъсани, но ние просто трябва да си свършим работата и да вземем трите точки. Надявам се, да имаме късмет", обясни още вратарят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай