Мацка обра точките на жребия за елита

Мацка обра точките на жребия за елита | StandartNews.com

"Ботев" - "Левски" и "Литекс" - "Лудогорец" още на старта

"Дано строежът на новата сграда на БФС в кв. "Бояна" не се проточи и вече да се местим там. Аман от гафове". Такива реплики се чуваха веднага след жребия за "А" група, който се тегли вчера.

Събитието се състоя в тясното мазе на централата на столичната ул. "Иван Асен II".

Освен че нямаше място за всички представители на клубовете и журналисти - се стигна и до зрелищна сцена. Две млади красавици помагаха при тегленето на жребия и поставяха имената на тимовете на огромно пано. В един момент обаче едната надарена мацка направи по-рязко движение, стената се залюля и постави в опасност близкостоящите хора. За щастие до сериозен инцидент не се стигна. Иначе повечето елитни клубове не се впечатлиха особено от жребия.

Само "Литекс" бе представен от президента си Трифон Попов. Останалите бяха пратили служители на по-ниско ниво в йерархията или изобщо бяха отсвирили процедурата. Будно око на "Стандарт" фиксира, че Трифон Попов и адвокатът на "Локо" (Сф) Михаил Михайлов 15 минути обсъждаха несъстоялото се сливане на "оранжевите" и столичните "железничари". Фортуна отреди още в първи кръг на 18 юли в Пловдив и Ловеч да ври и кипи. "Ботев" - "Левски" и "Литекс" - "Лудогорец" откриват шампионата с люти дербита. Изпълнителният директор на БФС Антон Попов пък предупреди: "Този сезон ще го караме постарому, но от 2016-2017 г. всички стадиони трябва да разполагат с осветление. Ако ли не - ще ритат в други градове", отсече шефът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай