Манджуков: Няма да купувам ЦСКА

Манджуков: Няма да купувам ЦСКА | StandartNews.com

Бизнесменът отрече да е във война със Стойчо

Един от хората с пачките в ЦСКА - Ивайло Манджуков отрече да има намерение да придобива контролния пакет акции на клуба. Той обаче си остави вратичка с двусмисленото "нищо не се знае - в бъдеще всичко е възможно". Бизнесменът днес отлетя за Турция, където ще инспектира лагера на "армейците". На летището младия Манджуков, който заедно с баща си Петър са сред най-едрите акционери се спря и говори.

"Аз съм оптимист и се надявам, че ще сме шампиони. Това е въпрос на много обстоятелства, но гарантирам, че ще се борим до самия край. Трябва "червеният" тим да се върне там, където му е мястото - да е един от водещите източноевропейски клубове", заяви Ивайло Манджуков.

След това членът на Надзорния съвет внесе детайли: "ЦСКА се издържа от всички акционери. Има си ръководство и Надзорен съвет, всички се грижат за своите задължения, не е важно кой колко пари вади. Спортно-техническата база трябва да се оправи, клубът има възможност да има много по-добри финансови резултати. Но сега сме се съсредоточили изцяло да изплатим старите задължения". Манджуков засегна и темата Стойчо Младенов.

"Няма напрежение около него. Той е доказано име в българския футбол, а е и доказан цесекар. Виждате, че сме на първо място, а нашата грижа като акционери, е съвсем различна от тази в спортно-техническата част. Никой от нашето семейство няма проблем с него", категоричен бе той.

Капитанът пак захапа Томов

Капитанът и лидер на ЦСКА Вальо Илиев продължи словесната си престрелка с боса на тима Сашо Томов. Преди няколко дни президентът на "червените" заяви по адрес на играча да не говори за заплатите в отбора, тъй като не е синдикален лидер. Днес защитникът си позволи да му отвърне. "Прочетох, че Александър Томов ме е съветвал нещо. Честно да Ви кажа нямам нужда от неговите съвети. Аз съм прям и честен човек и не бих коментирал никого пред медиите. Ако има нещо да ми казва, да дойде лично и да ми го каже. Явно ние с него не сме еднакви", изригна Илиев срещу началника си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай