Манчини ще гледа битката за Пловдив

Манчини ще гледа битката за Пловдив | StandartNews.com

Градусът в Пловдив ще се вдигне до небесата в неделя, когато на "Лаута" излизат "Локо" и "Ботев". Двубоят от 30-я кръг е от 17,30 ч. А домакините чакат на стадиона видни гости. Сред които е Димитър Пенев, който бе на последното дерби в Коматево. Собственикът на "Локо" Христо Крушарски пък чака и посетители от Италия, пише "Пловдивдерби". Битката на Пловдив ще гледа бившият президент на втородивизионния италиански "Специя" Алесио Манчини. Той в момента развива частна школа. Под тепетата ще пристигне и Чавдар Цветков, който заедно с Курушарски ще замина за Аржентина, където ще търсят нови попълнения.

Междувременно полицията в Пловдив обяви, че ще засили мерките за сигурност в града. Полицаи ще пазят района на стадиона. Специални патрули ще обикалят и по кварталите, в готовност да реагират, при евентуални сигнали за сблъсъци. Феновете на "Ботев" пък организират шествие от "Христо Ботев" до "Лаута", като ще бъдат вардени от голям брой полицаи.

Илиев: Ще бием "Ботев" с мозък

Треньорът на "Локо" очаква "смърфовете" да се поздравят с победата в битката за Пловдив. Двубоят е утре от 17,30 ч. "Най-важното е да има респект и уважение както между отборите на терена, така и сред хората по трибуните, за да стане един истински празник за футбола. В тези срещи побеждава отборът, който играе повече с мозък, отколкото със сърце, тъй като с вдъхновение и желание може да изкараш само 15 минути. Искам нашият отбор да изиграе всичките 90 минути интелигентно, за да можем да се поздравим с победата", заяви Илиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай