Лют скандал между феновете и футболистите на ЦСКА

Лют скандал между феновете и футболистите на ЦСКА | StandartNews.com

София. Лют скандал между феновете и футболистите на ЦСКА избухна след равенството 1:1 в Бургас срещу "Черноморец". След мача в Бургас част от футолистите се запътили към сектора с привърженици, за да ги поздравят за подкрепата. И този път "червената" публика беше многобройна, но не показа добро поведение срещу любимците си. Иван Бандаловски и Присо поздравили агитката, след което момчета от фракцията "Офанзива" започнали да ги замерят и псуват.

Бандаловски им хвърлил фланелката си, а те му я върнали, заедно с още предмети. Присо бил псуван и обиждан с маймунски звуци. Бандата си взел обратно фланелката и в яда си след 4-5 метра я захвърлил обратно на пистата. Наложило се Присо под канонада от боклуци и предмети да вземе фланелката на Бандата и да получи аплодисменти от останалите фенове в другата част на сектора, сред които представители на фракциите "Варна фирм", "Ред ин фекшън", Централния фен клуб и други.

Иначе ЦСКА остава без победа след първите два кръга от "А" група. Мачът с "Черноморец" започна добре за "червените", които поведоха в 22-ата минута. Траян Дянков си вкара автогол за радост на привържениците на гостуващия тим. Карачанаков преодоля двама защитници, подаде на Присо, той центрира, топката попадна в Дянков, който я прати в собствената си мрежа.

След това двата съперника си размениха по няколко опасни положения, а домакините успяха да се доберат до изравнителен гол в 70-ата минута. Яник Боли бе оставен непокрит от защитниците на ЦСКА и със силен шут направи 1:1. Само две минути по-късно Присо направи уникален пропуск. Той остана сам срещу вратаря, но не можа да отбележи.

В 82-ата минута гостите удариха и гредата. Карачанаков стреля силно, но нацели десния стълб. Така тимът на Стойчо Младенов не съумя да отбележи и си тръгна от Бургас само с точка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай