Любо: Разследването на ФИФА да стигне до България

Любо: Разследването на ФИФА да стигне до България  | StandartNews.com

"Разследването на ФИФА да стигне до България. Има неща за които дочувам", това обяви Любо Пенев на брифинг преди мача ЦСКА - "Литекс" в неделя. Той се съгласи да говори по скандала със световната централа. Любо заяви, че се осведомява от медиите, но очаква да излизат и нови неща. На въпрос дали някой би имал смелост да направи същото в БФС, той отговори, че след като полицията разследва ФИФА, не вижда пречка това да стане и на по-долно ниво.

Иначе Любо отсече няколко пъти, че наистина не знае какво ще се случва с ЦСКА след неделя и не вярва в залата да има присъстващ, който да е наясно.

На въпрос дали не се страхува, че това е последната пресконференция в историята на ЦСКА, той намери сили да се пошегува, че му предстои още една след мача с "Литекс".

Пенев не се е срещал с Гриша Ганчев и отказа да коментира каквото и да е по евентуално обединение с "Литекс".

За самия мач специалистът призна, че има куп наказани и доста контузени, така че ще пълни групата с юноши. Добрата форма на "Литекс" никак не го притеснява. На въпрос дали моделът с талантите от Ловеч може да действа и в ЦСКА, той отвърна: "Разбира се. Всичко е въпрос на инфраструктура, само че не може в ЦСКА 15 групи да тренират на две игрища. Не може Панчарево да гние. Рано или късно ще трябва да се прави нов стадион. Чимовете на терена сигурно не са сменяни от 1989 година, когато аз ритах на тях."

Той заяви, че му е болно от създалата се ситуация, но проблемът не е от 3-4 седмици, а от години насам.

За срамния проблем с липсата на ток, той отговори: "Това да ни е проблемът."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай