Любо оплю играчите, чакат Ганчев в ЦСКА

Любо оплю играчите, чакат Ганчев в ЦСКА | StandartNews.com

Николич псува каруцарски, тръгва си с червен картон

ЦСКА завърши 1:1 в "Надежда" срещу "Локо" (Сф) и не успя да бие в 12-и мач поред. Гъргоров даде преднина на "червено-черните", но в края Маркиньос подели точките. Стефан Николич пък си изпроси глупав червен картон в 60-ата минута. След срещата треньорът на "армейците" Любо Пенев си изпусна нервите и оплю двама свои играчи: "Както в Пловдив, така и тук, има футболисти, които се отнасят безотговорно. Говоря за червените картони на Николич и Силва. Това е несериозно. Емоциите са лош съветник", проплака Любо.

После той изненадващо хвърли камък и в градината на собствениците на ЦСКА. "Не е вярно, че се водят преговори с мен за удължаване на договора. Спекулира се с тази тема", отсече Любо, с което опроверга твърденията на Милко Георгиев и Ивайло Манджуков. В "Локо" (Сф) пък приеха равния спокойно и обявиха, че не се притесняват и ще вземат лиценз.

Днес в медиите се завъртя слух, според който Гриша Ганчев има намерение да слее "Литекс" и ЦСКА и да поеме издръжката на "червените". "Спортал" съобщи, че вече са водени разговори с отговорни фактори в БФС, за да е ясно има ли пречка за такъв вариант. "Да, възможно е. Юридически има вратички за такава трансформация, макар нещата да са сложни", обяви в мрежата бившият адвокат на ЦСКА Руди Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай