Любо: Две победи и теглим калема

Любо: Две победи и теглим калема | StandartNews.com

София. За нищо не съжалявам, отсече селекционерът на националите Любо Пенев след завръщането на тима в София. Нашите се прибраха с победа и загуба след седмица пътуване до Италия и после Малта.

"Не съм говорил с играчите. Пожелах им успех в клубовете. Има време. Ще гледаме, ще повторим, потретим. Важното е, че оставаме в играта!", продължи Пенев.

"Каквото се е случило - случило. Който както иска да го разбира. Важното е, че има два важни мача, които трябва да спечелим. Аз мисля за тях. Миналото не ме интересува", заяде се с журналистите треньорът на летище София.

"Не ме притеснява, че сме най-слаб втори отбор в момента. Пожелавам на играчите успех в клубовете. И да вземем шест точки. Може да го направим, а може би не, но тогава ще теглим калема и ще видим кой се е класирал. А сега - лека нощ", завърши Любо по повод предстоящите мачове с Армения в Ереван и срещу Чехия у дома.

Борислав Михайлов: Програмата минимум е изпълнена

Нe правим никакви сметки. Трябва да вземем шест точки в последните два мача и след това - каквото дойде. Програмата минимум от мачовете с Италия и Малта е изпълнена. Всички мачове са измъчени, докато не се спечелят трите точки. Трудна победа над Малта. Когато изтеглихме жребия за тази група, никой не е мислил, че два мача преди края ще бъдем на втора позиция. Много тежка, много изненади има в нея, така че се надявам и да имаме малко късмет.

Владимир Гаджев: Остана горчилката от Италия

За нас остават два мача, които трябва да спечелим, ще направим всичко по силите си да вземем шест точки. Оттам нататък, каквото стане - това е. Може би имаше леко отпускане след 2:0 в Малта, но ще си извадим поуките следващия път, когато се съберем, да не допускаме тези грешки. Надиграхме Италия и не взехме нищо, остана горчилка. Сега трябва да сме доволни, спечелихме. Малта не са слаб отбор.

Ивелин Попов: С този треньор имаме самочувствие

Играта също е важна, но не е от толкова голямо значение. Трите точки са на дневен ред. Самочувствие и увереност ни трябва, за да започнем да печелим срещу по-сериозните отбори. С тези мачове можем да го добием, защото откакто Любо Пенев е начело, той ни показа, че наистина сме един стойностен отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай