Лудогорец взе национал на ЮАР, Левски се подсили с естонец

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец взе национал на ЮАР, Левски се подсили с естонец | StandartNews.com

Шампионът Лудогорец направи поредния си трансферен удар, съобщават от клуба. Разградци привлякоха национала на Южна Африка Мей Махлангу от Динамо (Букурещ). 29-годишният футболист играе на поста дефанзивен полузащитник.

Мей Махлангу има сериозни успехи в досегашната си кариера. С Хелзингборг е ставал шампион веднъж и по два пъти е вдигал Купата и Суперкупата на Швеция. Обявен е за играч на 2010/2011 в най-високото ниво на шведската лига Алсвенскан.

За националния отбор на Южна Африка има 19 мача и два гола. От септември 2016 година е в Динамо (Букурещ), като за румънския отбор е записал 70 мача и 3 гола.

Мей Махлангу ще се включи в тренировките на Лудогорец в събота и ще бъде на разположение на главния мениджър Пауло Аутори за предстоящите мачове в първенството.

"Щастлив съм, че идвам в отбор като Лудогорец. Надявам се да постигна нови успехи в първенството на България и в евротурнирите", заяви Мей Махлангу.

Междувременно естонският халф Богдан Васчук подписа договор с Левски, съобщиха от Герена. Полузащитникът парафира своя контракт днес, като ще играе със синята фланелка под наем до края на годината с опция за закупуване. За последно Васчук носи екипа на ФК Рига (Латвия), част от който беше до началото на август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай