"Лудогорец" върна шампанското след 1:2 (ОБЗОР)

Смърфовете удържаха шампионския порив на "Лудогорец" и го биха за втори път този сезон

"Лудогорец" върна шампанското след 1:2 (ОБЗОР) | StandartNews.com

Шампионите пак падат на "Лаута", националите бесни от липса на почивка

"Лудогорец" се размина с предсрочното спечелване на титлата след загуба с 1:2 от "Локо" Пд. Шампионите за пръв път преклониха глава от ноември, а "Лаута" се превърна в най-страшното място за разградчани, които досега имаха само една шампионатна загуба - отново тук. За капак националите в тима, които предвкусваха титла през уикенда и почивка преди турнето за "Кирин къп", трябва да продължат да стискат зъби. Смърфовете дръпнаха с голове на Мартин Камбуров - след рикошет в гърба на Иван Иванов, и на Емил Гъргоров. Втори жълт картон на Джонатан Кафу улесни домакините, който позволиха намаляване на резултата чак в 91-ата минута на Вандерсон.

"След като сега загубихме, в следващия мач ще сме ядосани, макар и в хубавия смисъл на думата, предупреди вратарят Владислав Стоянов. - Ако днес имахме още 5-5 минути, щяхме да изравним. Нормално е, ако си осигурим титлата в следващия кръг (утре срещу "Пирин", б.р.), националите да получим почивка", допълни той.

"Никой не е застрахован от загуба, обясни треньорът Георги Дерменджиев. - Аз съм доволен от играчите. Кешеру имаше 2-3 ситуации за гол, а гредата беше перфектна кото ситуация. Но гредата не прави гол, трябва и шанс.

Марселиньо замина за Бразилия, защото не е почивал от дълго време. Реших да се прибере със семейството си и да се върне за лагера на националния отбор."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай