"Лудогорец" продаде половината стадион

"Лудогорец" продаде половината стадион | StandartNews.com

"Партизан" се вайка за национал, ритнат от българин

"Лудогорец" стартира ударно продажбата на билети за битката с "Партизан" от 3 квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият мач е в сряда от 21,00 ч. в Разград. Запалянковците вече изкупиха около 3000 места. Капацитетът на стадиона е за 5700 души, така че няма съмнение - "Орлите" ще играят пред пълни трибуни срещу сърбите. Касите остават отворени и в деня на мача. Цените са от 8 до 20 лева, припомниха от българския шампион.

Неприятната новина си остава контузиите на Георги Терзиев и Александър Барт. И двамата имат скъсани мускулни влакна, така че със сигурност пропускат двете срещи с "гробарите". В "Лудогорец" гарантираха още веднъж, че не правят драма от спечелената една точка в първите два кръга на "А" група и засега треньорът Стойчо Стоев остава. Целта пред него в момента е друга: да отстрани отново "Партизан".

Шокираща беше наречена в Белград новината за контузията на Данил Пантич. Халфът на "Партизан" получил травма в мача на юношеските национали срещу България на европейското първенство. Сърбите ни излъгаха 1:0 в последната минута. Заради Пантич и Андрей Живкович "Партизан" се изпокара с федерацията. "Гробарите" отзоваха националите от финалите на европейското, тъй като определиха битката с "Лудогорец" като "мачът на сезона". Нищо че Сърбия прескочи групата и ще играе полуфинал на Стария континент. Сега обаче става ясно, че Пантич ще почива поне 4 седмици и е аут за двете срещи с българския шампион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай